Termeni și Condiții

Utilizarea website-ului

În momentul accesării Website -ului acceptați să vă supuneți termenilor și condițiilor din această pagină.

 1. Termeni utilizați:
 • Website = www.MaiDanube.ro
 • MaiDanube.ro = Administratorul website – ului
 • Utilizator = orice persoană sau entitate care accesează sau utilizează Website-ul,

Confidențialitatea datelor

Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. DANUBE MAI DO S.R.L. denumită generic în cele ce urmează şi MaiDanube.ro, poate prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal (nume, prenume, telefon, adresă, e-mail) sau date cu caracter special (CNP, CI) în scopul utilizării lor de către departamentul de marketing și contabilitate.

Operatorul MaiDanube.ro îşi asumă instituirea tuturor măsurilor de protecţie a datelor cu caracter personal prelucrate în sistemul informaţional de date cu caracter personal.

În temeiul Legii 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata si completata, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteţi adresa reprezentantilor legali ai MaiDanube.ro printr-o cerere scrisă, datată şi semnată, pe adresa de e-mail: contact@MaiDanube.ro

MaiDanube.ro, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană iar în calitate de autor, proprietar, utilizator şi administrator al website-ului www.MaiDanube.ro, respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizaţi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat şi aplicat si Politică de confidenţialitate, afișată pe site-ul www.MaiDanube.ro.

Datele personale introduse de către utilizator vor fi folosite de MaiDanube.ro  numai în scopul declarat al websiteului wwww.MaiDanube.ro

Măsuri luate pentru asigurarea securităţii prelucrării datelor personale

MaiDanube.ro va lua toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Utilizatorii care au acces la baza de date a informaţiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnaţi de conducerea societăţii şi au instruirea necesară obligativităţii păstrării confidenţialităţii datelor la care au acces.

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizează numai în scopurile declarate, în concordanţă cu prevederile legislative în vigoare. Este asigurată imposibilitatea accesului din exterior a utilizatorilor la rețeaua internă în care se prelucrează date cu caracter personal, totodată asigurându-se integritatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal transmise prin utilizarea mijloacelor de protecție criptografica a informației.

Rezervări

Rezervările care nu au fost plătite în avans sunt considerate rezervări negarantate.

Rezervările negarantate sunt reținute până la ora 16:00, în ziua sosirii, după care Pensiunea Mai Danube își rezervă dreptul de a elibera apartamentul fără o notificare prealabilă.

Anulări

Pentru rezervările garantate sau plătite în avans:

 • Termenul de anulare al unei rezervări, fără a se percepe penalități, este cu 30 zile înainte de sosire.
 • Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de 30 zile dar până în 21 de zile înainte de sosire, se percepe contravaloarea primei nopți de cazare, sumă care se reține din avansul plătit.
 • Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de 10 zile înainte de sosire, sau în caz de neprezentare, după orele 22:00 din ziua de sosire, se percepe întreaga contravaloare a rezervării, sumă care se reține din avansul plătit.
 • În caz de neprezentare Pensiunea Mai Danube își rezervă dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.

Cazarea oaspeților

Check in: după ora 14:00

Check out: până la ora 10:00

Cazarea (check in)  înainte de ora 14:00 și plecarea (check out) după ora 10:00 vor fi onorate în funcție de disponibilitatea acestuia la momentul respective și taxate conform grilei de servicii suplimentare disponibilă în momentul rezervării.

Tarife

Tarifele prezentate pe site sunt actualizate. Excepție fac pachetele de sărbători sau ofertele promoționale. Pentru acestea consultați pagina Oferte Speciale.

Modalități de plată

Pensiunea Mai Danube acceptă următoarele tipuri de plăți

 • la recepție:
  • plata numerar (Lei)
  • cărți de credit (Visa, Mastercard, Maestro)
  • tichete/vouchere de vacanță, pe suport hârtie sau card, emise de Sodexo, Edenred și Up Romania
 • online:
  • prin transfer bancar, din orice banca, cu condiția ca plata să fie confirmata de banca noastră, cu cel putin 24 de ore inaintea orei de check-in.

Spaţiul de parcare şi autoturismele

Este posibilă parcarea gratuita la locație.

Siguranța obiectelor personale

Nu ne asumăm nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta proprietății.

Comportament

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii companiei sau deranjează alți clienți.

Este interzisă aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de țigări, în alt loc decât coșuri de gunoi sau scrumiere. De asemenea, este interzis aprinsul focurilor de orice natură.

Fumatul

Nu este permis fumatul în camere.

Modificari ale politicii companiei

Politica Pensiunii Mai Danube poate fi modificată fără a se face notificări în prealabil.

Pentru ofertele speciale, Termenii și Condițiile pot fi modificate după caz. Termenii prezentați în oferte anulează după caz termenii și condițiile mai sus menționați.

În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament, Pensiunea Mai Danube își rezervă dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acestuia.