GAZDE FERICITE

CAMERE CONFORTABILE

Pregătește-te pentru această experiență în Clisura Dunării pentru că ți-o vom oferi în camerele noastre ce vedere la Dunăre. Ne vom bucura dacă te zărim dimineața la fereastră admirând peisajul. Privește unduirile line de apă sub albastrul cerului chiar din confortabilul nostru pat.

SERVICII DE CALITATE

Știm că ațunci când călătorești ai nevoie de cele mai bune servicii. Pentru că ne dorim să pleci de la noi încărcat cu energie pozitivă, suntem mereu la îndemână.

ZIUA BUNĂ, CAFEAUA DE DIMINEAȚĂ

Suntem matinali pentru ca tu să ai parte de cele mai bune preparate la micul-jenu și desigur de o cafea proaspăt prăjită. Spune-ne doar dacă ai alergii sau intoleranțe și noi pregătim bunătăți.

Să ne cunoaștem

Dacă ne vei trece pragul, îți vom fi gazde pe toată perioada șederii la Mai Danube. Ne place să ne facem turiștii fericiți de aceea te vom întâmpina mereu cu zâmbetul pe buze. Fie că vei avea nevoie de o cafea, o limonadă sau chiar o recomandare despre obictivele turistice, vom fi mereu bucuroși să ți-o oferim.

SOCIABILI
OSPITALIERI
PREPARATE TRADITIONALE
BUN VENIT LA MAI DANUBE!

Bucurați-vă de o experiență de neuitat în inima Clisurii Dunării la Pensiunea Mai Danube. Situată într-un peisaj pitoresc, vă oferim o oază de liniște și confort, unde veți descoperi farmecul autentic al regiunii.

EXPERIENȚĂ GASTRONOMICĂ

La Pensiunea Mai Danube, vă invităm să experimentați autenticitatea bucatelor tradiționale din zona Clisurii Dunării. Savurați delicii locale preparate cu ingrediente proaspete, pentru a vă îmbogăți experiența culturală și gastronomică.

NATURĂ ȘI AVENTURA

Pentru iubitorii de natură și aventură, Clisura Dunării și Pensiunea Mai Danube oferă numeroase posibilități de explorare. De la plimbări pe malul Dunării până la excursii în rezervațiile naturale din apropiere, vă garantăm că veți descoperi frumusețea nealterată a acestei regiuni.

OUR GUEST STAR

Pensiunea Mai Danube este locul ideal pentru organizarea evenimentelor speciale și reuniunilor de familie. Cu facilități moderne și un personal dedicat, vă stăm la dispoziție pentru a transforma orice ocazie într-un moment de neuitat în Clisura Dunării.