Page Loader

Sfântul Andrei și 1 Decembrie pe malul Dunării

Sfântul Andrei și 1 Decembrie pe malul Dunării


Pachet 4 nopți


Perioada: 27 noiembrie – 01 decembrie 2021 (4 nopți)

Preţ: 1200 lei/pachet/persoană

2400 lei/pachet/cameră


  • Sambata 27 noiembrie Sosirea turiștilor la pensiune


  • Duminică 28 noiembrie Plimbare cu barca în Cazanele Dunării, cu vizitarea obiectivelor turistice: Tabula Traiana, Chipul sculptat în stâncă al regelui dac Decebal, Mănăstirea Mraconia, Grota Veterani, Peștera Ponicova. Durată traseu cca 2 ore Drumeție montană Ciucaru Mare, cu numeroase puncte de belvedere asupra Cazanelor Mari și o spectaculoasă panoramă asupra Golfului Dubova. Durată traseu cca 3 ore. Traseu de dificultate medie. Deplasare cu autoturism propriu până la intrarea în traseu. Activitate la SPA Clisura Dunării.


  • Luni 29 noiembrie Drumetie ușoară, de relaxare pe traseul cascadelor și grotelor din rezervația Cazanelor. Să cunoaștem comunitățile etnice din Clisura Dunării. Comunitatea de sârbi de la Svinita, degustare de dulceață, vin și țuică de smochine. Vizitarea ruinelor Cetății TriKule din apropierea localității. Masa campeneasca în localitatea Svinita cu preparate culinare specifice


  • Marți 30 noiembrie Prânz și cină de sărbătoare, cu prepararea a două ceaune, fasole cu ciolan și pomana porcului cu murături vin și țuică fiartă Drumeție montană Ciucaru Mic, cu puncte de belvedere asupra Cazanelor Mici, golful Dubova și golful Mraconiei. Durată traseu cca 3 ore. Traseu de dificultate medie. Deplasare cu autoturism proprii până la intrare în traseu.


  • Miercuri 1 decembrie Ne luăm rămas bun de la turiști.

Traseele de drumeție montana sunt trasee de dificultate medie. Necesita încălțăminte cu o bună aderență la sol, îmbrăcăminte lejeră, pălărie/sepcuță/bandană, bidon cu apă, bețe de trekking-opțional.

Băuturi tradiționale incluse, apă minerală și plată, cafea și sucuri preparate de noi, limonada și sirop din fructe de pădure, prăjituri,la discreție

Politica pentru copii 

Știm cât de importante sunt sărbătorile petrecute în familie, de aceea suntem siguri că ne veți trece pragul alături de cei mici. Politica rezervărilor pentru copii este foarte importantă pentru noi, așadar:

  • Copiii cu vârsta cuprinsă între 0 – 8 ani beneficiază de cazare gratuită în cameră cu părinții și fără pat suplimentar.
  • Copiii cu vârsta cuprinsă între 8 – 14 ani beneficiază de 50% reducere din prețul pachetului.

Vă așteptăm cu drag în Clisura Dunării