Page Loader

Revelion 2024

Revelion 2024


🎉 Vă invităm să petreceți Revelionul alături de noi într-un cadru special, într-o atmosferă de sărbătoare!

30 dec. 2023– 02 ian. 2024 ( #3nopți)

🌟 Preț: 1980 lei/persoană 🌟Beneficiați de o reducere de 10% pentru rezervările Early Booking, efectuate până la data de 15.10.2023. 🌟Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani plătesc 800 de lei.

📞 Rezervările se fac la numărul de telefon +40 722991178

🏨 Pachetul nostru Revelion include:

🍽️ Cazare pentru 3 nopți în camere confortabile. 🍽️ Pensiune completa care include un delicios mic dejun ,pranz si cină stil bufet . 🥂Gustare de bun venit cu bucate și băuturi tradiționale 🔥 Foc de tabără cu vin fiert , cu purcel la proțap în seara de 30 decembrie

🎆 Cină festivă și petrecere de Revelion pentru a marca începutul noului an în stil grandios. 🥂 Open bar în noaptea de Revelion, cu o selecție bogată de băuturi pentru a sărbători în stilul dorit. ☕ Brunch pe 1 Ianuarie pentru a vă revitaliza și pentru a începe anul într-o notă plină de energie. 🍲 Cină la 1 Ianuarie, o experiență culinară tradițională si carnaval .

Plimbare cu barca, drumeții in Clisura Dunării .

Sunt incluse la fiecare cină băuturi tradiționale de casă (țuică, vin), socată, siropuri naturale, cafea, apă, toate fără limită de cantitate.

🎆🥳 Nu ratați ocazia de a petrece un Revelion de neuitat alături de noi! Rezervați acum și asigurați-vă locul într-o experiență plină de bucurie și distracție!